Blog

KRÁSNÁ ZDRAVÁ PLEŤ V KAŽDÉM VĚKU



Kondiční trénink pomocí metody SM Systém nám umožňuje vykonávat oblíbený sport po celý život bez problémů. Pokud se cvičení provádí pravidelně a správnou technikou, je výkon v jakémkoliv odvětví sportu výrazně lepší, snižuje se také počet úrazů a zrychluje se rekonvalescence.

«Zdravý střevní trakt» - to je první cílený program, který obsahuje produkty zaměřené na celkové ozdravění střev a trávicího traktu jako celku.

Určitě by každá žena i muž chtěli krásné čisté nožky. Někdy je to ale velký problém a trápí nás malé ale i velké problémy. Největším strašákem jsou určitě plísně.

"PRŮVAN" v kalhotkách!!!Ano, tak tuto větu mi řekla kamarádka do telefonu po použití vložek Tiande.Také jste bez nálady, když máte "své dny"? Trápí Vás gynekologické problémy? To se nyní může změnit... Mohu Vám vřele doporučit tyto vložky- protože to nejsou jen vložky,které chrání vaše prádlo, ale hlavně chrání Vás.Příroda to zařídila tak, aby...

Znáte nějaký gel , který je vhodný na únavu nohou a třeba na rýmu? Neznáte? Já ano, a ráda Vám ho představím.

Víte, že artyčok je nejen kulinářskou delikatesou, ale má také aktivní fyziologické účinky? V lidovém léčitelství je artyčok ceněn jako žlučopudný a močopudný prostředek, používá se k udržení správné hladiny cholesterolu, očistě jater a zlepšení trávení.Blahodárně působí na udržení normální hladiny krevních lipidů a tím podporuje zdravé srdce a...